Se racen i repris!

Kieler Woche och EM i Farr 30 är över och vi har precis kommit tillbaks till Sverige. Intryck smälts och tankarna kring all action och dramtik som utspelat sig på havet spelas upp i huvudet igen. Men – vi behöver inte bara förlita oss på vårt minne. Kieler Woche har gjort det lättare för oss med teflonminne genom att bevaka fleeten elektroniskt!

Sista dagen följdes båtarna med transponder och vi filmades även samtidigt med helikopter vid ett par tillfällen. Materialet visades sedan live inne i land på en storbilds-skärm och live via internet. Utöver detta bjöd man in namnkunniga gäster till race village som kommenterade det som skedde ute på sjön. Mediamässigt helt klart i klass med senaste Americas Cup – ärligt.

För att ta del av våra tre sista race och se allt material från Kieler Woche, klicka på bilden ovan. Vi har inte hunnit plocka ut godbitarna från media ännu men var lugna, det kommer. Så länge får ni själva klicka er fram och analysera våra race. Var det något vi kunde gjort bättre i våra vägval? Välkomna att kommentera!

4 tankar på “Se racen i repris!

  1. Grymt kul för er och för klassen! Grymt trist för oss att inte få vara med till slutet när man har planerat i 18 månader. Att se racen i efterhand lindrar lite grann samtidigt som man ju undrar var vi skulle ha varit 🙂

    • Ni hade varit med längst framme såklart!

      Grymt fint arrangerat av tyskarna med trackingen. Finns det någon rimlig chans att köra något liknande i Sandhamn? Dosan var stor som en mobiltelefon och för seglarna var det en smidig lösning. Något för Farr30-förbundet av arbeta vidare med?

      Hoppas nu att er båt blir klar till Sandhamn!

      Niclas

      • Jag har varit i kontakt med TracTrac för Sandhamn Race Week men tyvärr krävs det folk på plats för att det skall funka så det blir rätt dyrt även om man har dosorna. Det kostar ca 50 000:- för ett Sandhamn Race Week. Men nästa år hoppas jag vi kan ha tracking, det är grymt bra!

Lämna en kommentar